FREE MILLENIUM
Al doilea protocol francmasonic

HOME

FREE MILLENIUM ENGLISH
Manifest
Mailbag
Contact Us
Archives
Arhiva (RO)

Toate razboaiele economice sunt de fapt temelia suprematiei francmasonice. Administratia vizibila si "Consilierii francmasonici secreti care actioneaza din umbra". Succesul foarte mare al tuturor doctrinelor distrugatoare. Asimilarea anumitor principii francmasonice īn politica. Rolul de manipulator eficient al maselor care revine presei. Pretul socotit al aurului si valoarea victimelor omenesti.

Este īn interesul nostru ca razboaiele sa nu urmareasca, daca se poate, cāstiguri teritoriale. Razboiul fiind astfel mutat pe terenul economic, natiunile vor simti puterea stapānirii noastre si situatia va pune pe cei doi vrajmasi la dispozitia agentilor nostri internationali, care au mii de ochi pe care nici o granita nu-i poate opri. Atunci drepturile noastre internationale vor covārsi drepturile nationale, īn adevaratul īnteles al cuvāntului, si ele vor guverna popoarele la fel cum reglementeaza dreptul civil al Statelor legaturile dintre supusii lor.
Administratorii, alesi cu grija din popor de catre noi dintre crestinii inconstienti cei mai slugarnici, nu vor fi niciodata oameni competenti pentru administratia tarii. Īn acest chip ei vor deveni niste papusi trase de ata de catre inteligentii si genialii nostri sfetnici, de catre specialistii nostri, crescuti si pregatiti īnca din copilarie īn vederea administrarii afacerilor lumii īntregi. Voi stiti ca specialistii nostri si-au cāstigat cunostintele necesare administrarii si punerii īn practica a planurilor noastre politice, din experienta istoriei, din studiul tuturor evenimentelor importante.
Crestinii nu se orienteaza dupa practica observatiilor impartiale culese din istorie, ci dupa o rutina teoretica, incapabila de a ajunge la vreun rezultat real. De aceea niciodata noi nu ne vom orienta dupa ei; sa-i lasam sa-si mai petreaca īnca ceva timp ca sa se mai hraneasca cu noi nadejdi si noi petreceri, sau cu amintirea placerilor trecute. Sa-i lasam sa creada īn īnsemnatatea pe care le-am inspirat-o, relativ la legile stiintei, la teorii. Tocmai de aceea propagam īn continuu, prin presa noastra, īncrederea lor oarba īn aceste legi. Clasa inteligenta a crestinilor va fi māndra de cunostintele sale si, fara a le examina īn mod logic, ea va pune īn aplicare toate īnvataturile stintei nascocite de catre agentii nostri pentru a le calauzi mintile īn
directia care ne este trebuincioasa noua.
Sa nu credeti nici o clipa ca aceste afirmatii sunt fara o baza serioasa: gānditi-va la succesul pe care l-am stiut fauri cu Darwinismul, Marxismul, Nietzscheismul. Īnsa numai noua influenta cu adevarat rea a acestor tendinte trebuie sa ne fie cunoscuta.
Trebuie permanent sa tinem cont de ideile, caracterele, tendintele moderne ale popoarelor, pentru a nu face greseli īn politica si īn administrarea afacerilor. Sistemul nostru, ale carui parti pot fi alcatuite īn mod deosebit dupa popoarele pe care le īntālnim īn drumul nostru, nu poate reusi daca realizarea sa practica nu este bazata pe confruntarea rezultatelor trecutului cu prezentul.
Statele de astazi au o mare putere ce poate fi influentata foarte mult: PRESA. Rolul presei este de a arata nemultumirile asa-zise intolerabile, de a aduce la cunostinta plāngerile poporului, de a crea nemultumiti si de a le pune la dispozitie un glas.
Presa īntruchipeaza īn aparenta libertatea cuvāntului. Dar Statele nu au stiut sa foloseasca aceasta putere si acum ea a cazut aproape īn īntregime īn māinile noastre. Prin ea noi am obtinut o mare trecere, cu toate ca am stat īn umbra, multumita ei am strāns īn māinile noastre AURUL, īn ciuda valurilor de sānge si de lacrimi īn mijlocul carora am fost siliti sa ni-l agonisim. Dar toate acestea le-am rascumparat, pāna la urma, jertfind pe multi dintre ai nostri. Fiecare victima din rāndurile noastre, valoreaza cāt mii de crestini īnaintea lui Dumnezeu.

Protocoalele Inteleptilor Sionului