FREE MILLENIUM
LUPTA IMPOTRIVA UMANITATII

HOME

FREE MILLENIUM ENGLISH
Manifest
Mailbag
Contact Us
Archives
Arhiva (RO)

Una din cele mai importante miscari socio-psiho-politice ale vremurilor prezente este constituita de asa-numita miscare New Age. Sub masca aparenta a unor idealuri inalte, se incearca schimbarea din temelii a societatii si implicit a personalitatii umane. Scopul nedeclarat al acestei miscari este crearea unei noi societati moderne de tip sclavagist formata din marea masa a "sclavilor" si anonimilor, peste care se suprapune o supraclasa a "Stapanilor din umbra". Mijloacele folosite pentru atingerea acestor scopuri au atins aproape perfectiunea. Crearea iluziei libertatii (care in fond nu este decat una aparenta), distrugerea din fasa a germenilor generatori de idei noi, contrare "scopului nobil" al miscarii, rasturnarea treptata a axiologiei umane - toate acestea nu sunt decat cateva din mijloacele folosite de Oculta Mondiala pentru realizarea planului final de instaurare a unui guvern mondial unic si a unei noi societati de tip sclavagist. Beneficiind din plin de ajutorul Ocultei Financiare, in fond o alta fata a acestui organism monstruos, miscarea New Age beneficiaza in acest moment de toate parghiile necesare controlului absolut. Aceste parghii sunt printre altele: instrumentele educationale, mass-media, sistemul economic, sistemul asigurarilor sociale, sistemul juridic si cel financiar.

METODE FOLOSITE

Controlul educatiei tinerei generatii

prin inocularea ideilor de parvenire, sete de putere, accesul pe cele mai inalte trepte ale societatii umane prin mijloacele cele mai diverse si mai putin pe criteriul competentei; prin distrugerea valorilor nationale sau a celor general umane; prin distrugerea sentimentului de aprtenenta la un popor; prin incurajarea unor practici contrare valorilor vietii omenesti normale cum ar fi: fumatul, homosexualitatea, drogurile, lenea, etc.; prin crearea de adevarate "modele" "demne de urmat" de tanara generatie; prin slabirea educatiei familiale; etc.

"Cu un tineret dezabuzat, lipsit de vigoare fizica si morala, fara idealuri, indiferent la destinul colectivitatii si al natiunii, obsedat de supravietuire, intoxicat prin mass-media, mai ales cea audio-vizuala, dezinformat, rupt de cultura, lipsit de simtul responsabilitatii, viitorul societatii umane este sumbru."
(Secretele Piramidei Oculte - Cristian Craita)
John Dunphy a scris un eseu intitulat "O religie pentru Noua Era", pentru revista "Humanist". Un citat din acesta:
"Sunt convins ca lupta pentru viitorul omenirii trebuie sa fie dusa in clasele scolilor publice, de catre profesori care isi inteleg corect rolul ca propovaduitori ai noii credinte: o religie a umanitatii, care recunoaste si respecta scanteia a ceea ce teologii numesc divinitate din fiecare fiinta. Acesti profesori trebuie sa intruchipeze acelasi devotament altruist ca si cei mai ferventi predicatori fundamentalisti. Sala de clasa trebuie sa devina si va deveni o arena de conflict intre vechi si nou"

Distrugerea sentimentului national.

Daca toate revolutiile de la 1848, organizate intr-un fel sau altul de mana lunga a Masoneriei, urmareau distrugerea monarhiilor absolutiste, care prin intarirea centralizata a statului erau intr-un fel imune la metodele rafinate de control din afara, in ziua de astazi se urmareste cu precadere distrugerea sentimentului national, pentru ca acesta reprezinta principalul obstacol in realizarea unei conduceri unice mondiale. Omul Nou nu trebuie sa mai fie atasat unor idealuri meschine, cum ar fi cele nationale, ci trebuie invatat ca apartine umanitatii in general, si faptul ca are o identitate nationala proprie, este doar un caz particular. Lupta pentru drepturile minoritatilor, federalizarea, permeabilizarea granitelor nu sunt decat cateva metode de intarire a sentimentului de apartenenta la colectivitatea mondiala in detrimentul celui de apartenenta la un popor.

Cateva citate ale unor inalte personalitati din cadrul Ocultei Mondiale se impun cu prisosinta. Zbigniew Brzezinski, consilierul pe probleme de securitate al presedintelui Jimmy Carter a scris in cartea sa "Intre doua epoci", in capitolul "Perspective internationale" ca:
"Fictiunea suveranitatii nationale nu mai este, in mod clar, compatibila cu realitatea"
in timp ce masonul Hall a aratat clar ca
"ne apropiem de o epoca nobila, cand natiunile nu vor mai exista, cand intregul Pamant se va afla sub o singura oranduire, un guvern, un corp administrativ".
Inscriindu-se pe aceeasi linie, principiul al 12-lea al Manifestului Umanist II statueaza:
"Deplangem divizarea omenirii pe baze nationaliste Cea mai buna forma de organizare consta in transcendenta limitelor suveranitatii nationale si trecerea spre constituirea unei comunitati mondiale, in care pot participa toate sectoarele familiei umane.Astfel, avem in vedere dezvoltarea unui sistem legislativ mondial si a unei noi ordini mondiale, bazate pe un guvern federal transnational".

Subminarea valorilor familiei.

Nucleul fundamental al societatii este constituit de familie. Ea reprezinta celula de baza supusa legilor dinamicii micro si macro-socialului, fiind in interdependenta cu tendintele acestora de dezvoltare. Familia contribuie direct si indirect la starea sanatatii morale a unei societati, fiind aparatoarea unor valori fundamentale milenare, aparatoarea si continuatoarea traditiilor si a folclorului, ajutand la mentinerea coeziunii in cadrul grupurilor sociale si la educarea tinerei generatii. Unitatea familiei constituie cheia de bolta a civilizatiei, si din aceasta cauza a devenit tinta miscarii "New Age". Distrugerea unitatii familiei si a moralei familiale in general aduce dupa sine o serie de urmari din cele mai dramatice, urmarind dezradacinarea individului in vederea manipularii lui subtile. Descurajarea din punct de vedere economic a tinerelor generatii in drumul lor spre intemeierea unei familii, slabirea moralei societatii, aducerea la rang de dogma a unor prejudecati legate in special de comportamentul sexual al individului, ruperea tinerelor generatii de valorile traditionale, toate acestea nu sunt decat instrumente menite sa ajute la slabirea rolului familiei in cadrul societatii moderne.

Karl Marx, creatorul comunismului, considera ca scopul partidului este abolirea familiei, iar Robert Owen, creatorul socialismului a scris pentru posteritate:
"In noua lume morala, denumirile irationale de sot si sotie, parinte si copil, nu se vor mai auzi. Toate legaturile vor rezulta din afectiune: copilul va fi neindoielnic proprietatea intregii comunitati".
In practica sociala curenta, sistemul economic inflationist determina ca ambii parinti sa fie ocupati cu serviciul, ceea ce duce in mod neindoielnic la neglijarea educatiei copiilor. Ei sunt obligati, chiar si de lege, sa foloseasca sistemul de invatamant oficializat, care vizeaza in primul rand, promovarea teoriilor oficiale referitoare la existenta umana. La toate acestea se mai adauga si practica subtila a "impozitului pe casatorie", adica a unui ansamblu intreg de legi care defavorizeaza cuplurile casatorite fata de cele necasatorite. Despre acest sistem fiscal virtual a scris psihologul dr. Jonathan Kellerman in numarul din 12 ian. 1981 al revistei "Newsweek":
"Totusi cand examinam rolul jucat de stat in relatia sa cu familia, e clar ca nu numai ca nu a existat nici un sprijin, ci dimpotriva, a actionat o continua erodare a familiei, aplicata continuu de ramurile executiva, legislativa si judiciara ale statului. Tendinta din ultimele doua decenii spre cresterea interventiei si controlului din partea statului a antrenat un mesaj clar catre familii: nu sunteti competenti cum va traiti viata, noi stim mai bine."

Pervertirea religiei monoteiste.

Sub masca tolerantei religioase universale Miscarea New Age aplica o lovitura mortala religiei monoteiste si in special celei crestine. Aceasta religie a fost folosita de-a lungul istoriei in scopurile cele mai diverse, de la manipularea maselor la justificarea unor "razboaie sfinte", de catre aceeasi Oculta Mondiala, mesajul initial fiind pervertit in cele mai inimaginabile moduri posibile de numeroasele schisme ce au avut loc in cadrul Bisericii Crestine. Religia monoteista in general reprezinta un dusman redutabil pentru miscarea New Age, adepta a cultului satanist imbracat in diferite forme, pentru ca presupune existenta unui Dumnezeu unic, atotputernic, atoatestiutor, necuprins, infinit, izvor al valorilor fundamentale ale omului, al bunatatii si armoniei universale. Desi Vechiul si Noul Testament sunt folosite pentru a justifica sosirea Erei Varsatorului, acestea sunt deduse in mod eretic. Problema eschatologiei reprezinta de fapt dusmanul de moarte al miscarii, pentru ca stipuleaza victoria finala a Binelui asupra Raului (toate religiile monoteiste). Din aceasta cauza se incearca din rasputeri distrugerea credintei maselor, pervertirea mesajelor originale si mai ales integrarea tuturor religiilor si credintelor intr-o religie universala care sa corespunda scopurilor creatorilor ei. Astfel Iisus Christos nu mai este Fiul lui Dumnezeu, ci unul din multii invatatori ai umanitatii, unul din marii reformatori religiosi de-a lungul istoriei, cu nimic mai presus de Buddha, Zoroastru, Mahommed, Krishna, Moise sau alti profeti ai lumii. Prin aceasta s-a incercat de fapt o fuziune a spiritualitatii occidentale cu cea orientala, doctrinelor occidentale alaturandu-li-se, intr-o asa-numita sinteza, doctrinele budiste, hinduse si taoiste. Bruno Wurtz, a aratat in lucrarea sa "New Age", ca aceasta miscare nu respinge crestinismul (caci ar fi creat o rezistenta populara, ducand astfel la intarirea acestei religii), ci procedeaza exact cum procedeaza cu toate celelalte religii si credinte religioase, il integreaza. Integrarea trebuie sa fie necontradictorie, iar interpretarea trebuie sa fie universalist religioasa. Toate religiile, cele monoteiste, panteiste sau animiste sunt rediscutate si interpretate pana la disparitia contradictiilor si la compatibilitatea lor reciproca.

"Un anume dr. Levi ascris in anul 1910, chiar o "Evanghelie aquariana despre Iisus, Christosul Erei Pestilor". Conform interpretarilor date de acesta, Christos a fost initiat in centrele budiste si egiptene, contrazicand astfel ceea ce se afirma in Faptele apostolilor 4, 12: "In nimeni altul nu este mantuire, caci nu este sub cer nici un alt nume dat oamenilor, in care sa fim mantuiti". Christosul eclesiei este o persoana, pe cand Christosul lui Levi Dowling si al new-age-istilor e o sinteza, un holon. Primul a coborat din cer, al doilea incearca sa se ridice la cer prin instruire, ceea ce face ca evanghelia noii ere sa fie o rasturnare a mesajului Noului Testament. Evanghelia autentica este vestea gratierii pacatosului prin har nemeritat, comunicata dintr-o transcendenta absoluta cu sens unic de circulatie: de sus in jos. Personajul evangheliei new-age-iste ofera doar o punte spre integrarea particularismelor confesionale exclusiviste. Puntea nu este curcubeul biblic, ci o constructie oculta intramundana."
(Secretele Piramidei Oculte - Cristian Craita).

- Va urma -