FREE MILLENIUM
Al XIV-lea protocol francmasonic

HOME

FREE MILLENIUM ENGLISH
Manifest
Mailbag
Contact Us
Archives
Arhiva (RO)

Religia cea noua a viitorului. Sclavia viitorului. Imposibilitatea de a cunoaste misterele religiei francmasonice a viitorului. Pornografia necesara si viitorul cuvāntului tiparit atunci cānd francmasonii vor avea complet puterea.

Cānd va fi sosit domnia noastra planetara, nu vom recunoaste nici o alta religie afara de aceea a noastra, care este unica si de care ne este legat destinul, deoarece noi francmasonii suntem alesii prin care acest destin este unit cu soarta lumii. Din acest motiv va trebui sa nimicim toate credintele. Faptul ca prin aceasta nimicire a credintei se sporeste numarul ateilor din zilele noastre, nu ne va stānjeni straduintele, ci din contra va servi drept pilda generatiilor care vor asculta predicile noastre asupra religiei, al carei sistem stoic conceput de noi va izbuti sa cucereasca toate popoarele. Vom spune atunci tuturor ca īn aceasta consta adevarul ei mistic, īn care zace toata forta ei educatoare. Atunci vom publica la toate prilejurile articole īn care vom asemana regimul nostru māntuitor cu cele ale trecutului. Binefacerile unei odihne cāstigate dupa veacuri de framāntari vor scoate la iveala īnsusirile placute ale stapānirii noastre. Greselile administratorilor crestini vor fi zugravite de noi īn culorile cele mai vii. Vom da nastere la o asa de mare scārba fata de aceste administratii, īncāt popoarele vor prefera odihna robiei īn locul drepturilor mult trāmbitatei libertati care i-a zapacit atāt de mult si care le-a rapit mijloacele de trai facāndu-i sa fie exploatati de catre o ceata de aventurieri, nestiutori de ceea ce fac. Nefolositoarele schimbari de guvern, la care īi īndemnam noi pe crestini atunci cānd voim sa sapam temeliile lor de guvernamānt, vor obosi īn aceasta vreme atāt de mult popoarele, īncāt ele vor prefera sa īndure orice din partea noastra, numai sa scape de noi framāntari. Vom arata atunci cu staruinta greselile istorice ale guvernelor crestine care, īn lipsa adevaratului bine, au ametit omenirea īn cursul atātor veacuri, urmarind un bine social iluzoriu, fara a-si da seama ca planurile lor īnrautatesc, īn loc sa īmbunatateasca, conditiile vietii omenesti pe aceasta planeta.
Filozofii nostri vor discuta toate greselile credintelor crestine, dar nimeni niciodata nu va discuta religia noastra sub adevarata ei īnfatisare, deoarece nimeni nu o va cunoaste cu adevarat, afara de cei ai nostri, care nu vor īndrazni niciodata sa-i descopere tainele.
Īn tarile zise īnaintate, am dat deja nastere unei literaturi nebune, murdare, mārsave. Aceasta o vom raspāndi cātva timp, chiar si dupa ce am ajuns la putere, pentru a scoate mai mult la iveala deosebirea dintre discursurile, dintre programele noastre si aceste nemernicii ale crestinilor. Initiatii nostri francmasoni, crescuti pentru a conduce pe crestini, vor alcatui discursuri, planuri, memorii, articole care ne vor da īnrāurirea deplina asupra acestor oameni si ne vor īngadui sa-i īndreptam catre ideile si cunostintele pe care vom voi atunci ca ei sa le īnsuseasca.

Protocoalele Inteleptilor Sionului